Contact Relatii Publice: media@evryo.ro
Oferta lansata de CEZ Vanzare a fost gandita ca un sprijin pentru consumatorii care vor sa isi instaleze un sistem fotovoltaic prin Programul privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, demarat de catre Ministerul Mediului, prin Administratia pentru Fondul de Mediu.
Acesta presupune acordarea unei finantari nerambursabile de pana la 90% din valoarea investitiei, in limita a 20 mii lei, iar diferenta este suportata de catre beneficiarul final, din surse financiare proprii. CEZ Vanzare a pus la dispozitia consumatorilor un pachet complet de servicii care cuprinde pregatirea dosarului de aplicare pentru finantare si montarea panourilor. Surplusul de energie produs, va fi cumparat de furnizor, conform reglementarilor in vigoare.
Clientii care nu au reusit sa acceseze pana acum oferta CEZ Vanzare, pot primi in continuare consultanta din partea specialistilor prin intermediul canalelor de comunicare ale companiei. De asemenea, datorita succesului de care s-a bucurat campania in randul celor interesati sa devina prosumatori, furnizorul analizeaza posibilitatile de suplimentare a locurilor disponibile.
Mai multe detalii despre oferta CEZ Vanzare, conditiile de eligibilitate pentru finantarea oferita de Ministerul Mediului si documentele necesare puteti afla:
Directia Comunicare si Marketing
CEZ Romania
21.03.2019
Despre Grupul CEZ in Romania
Grupul CEZ este prezent pe piata româneasca înca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie Electrica Oltenia SA care, dupa procesul de transformare, asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Vâlcea si Teleorman.
Afacerile Grupului CEZ în România sunt reprezentate de cele 8 companii - Distributie Oltenia (fosta CEZ Distributie), CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power.
CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei, dar si furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienti casnici si industriali care depaseste 1,3 milioane de clienti.
Grupul CEZ detine in Romania si cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, in zona Dobrogea, la Fantanele, Cogealac si Gradina. Parcul Eolian a insemnat o investitie de 1,1 miliarde euro si contine 240 de turbine eoliene cu o putere totala instalata de 600 MW. Intreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusa in functiune la sfarsitul anului 2012.
Totodata, incepand cu 2011, Grupul CEZ in Romania detine in portofoliul sau sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) si amenajarile hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu. Grupul CEZ a investit in reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Resita in scopul cresterii eficientei, capacitatea de productie ridicandu-se de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare.