Energia vine de la fiecare dintre noi

Grupul CEZ in Romania devine Grupul EVRYO

Contact Relatii Publice: media@evryo.ro

  • De astazi Grupul CEZ in Romania devine EVRYO.
  • Noua identitate continua misiunea inceputa in urma cu 19 ani in Romania, evidentiaza preocuparea Grupului pentru un viitor verde si pune in centrul tuturor actiunilor beneficiul oamenilor, al comunitatilor si al intregii planete.

EVRYO reprezinta credinta Grupului in posibilitatile infinite pe care un viitor sustinut de tehnologie si energie verde il poate avea in viata fiecarui om in parte si a intregii planete.

“Suntem mandri sa facem parte dintr-o industrie atat de activa si sa contribuim la evolutia accelerata a acesteia catre un viitor verde, in beneficiul tuturor oamenilor. Suntem prezenti in Romania de 19 ani si producem energie verde cu cele mai mari capacitati de generare private din tara. Distribuim energie intr-un sfert de Romanie, in regiunea Olteniei. Stapanim forta creatoare a tehnologiei, o forta care schimba acum lumea. Si credem ca, dincolo de posibilitatile infinite ale tehnologiei, cea mai importanta forma de energie este energia oamenilor. De aceea, impreuna, companiile din Grupul EVRYO creeaza energie pentru bine. Pentru binele tuturor.” Ondrej Safar, CEO Grupul EVRYO

„Contextul zilelor noastre este marcat de schimbari rapide, continue. Azi traim noi insine o schimbare. Noul nostru nume exprima realitatea de a fi un jucator important in productia de energie verde, cat si misiunea noastra de a lucra in beneficiul tuturor oamenilor: colegi, comunitati, intreaga tara. Avem atat obiective clare de sustenabilitate si un target de zero emisii pentru anul 2040, cat si planuri concrete prin care acestea vor deveni realitate. Ramanem alaturi de oameni, de fiecare dintre ei si continuam toate proiectele noastre.”

Angelica Barbu, Chief People and Brand Officer EVRYO

 

EVRYO continua sa inoveze productia si distributia de energie

Reunind companiile Distributie Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, TMK Hydroenergy Power si EVRYO Power, Grupul EVRYO administreaza si opereaza cel mai mare parc eolian operational de pe uscat din Romania, produce energie verde prin sistemul hidroenergetic de langa Resita si opereaza primul sistem plutitor de energie solara fotovoltaica din Romania.

In acelasi timp, pionieratul in productia de energie regenerabila este completat de racordarea sistemului de distributie a energiei electrice la standarde tehnologice moderne, care vin in sprijinul prosumatorilor. Prin compania Distributie Oltenia, EVRYO gestioneaza si investeste in reteaua de distributie care asigura alimentarea cu energie electrica pe un sfert din teritoriul tarii, in regiunea Olteniei si a Munteniei.

Mai multe informatii despre cum au luat nastere numele si identitatea noului brand, EVRYO, pot fi regasite accesand acest material video.

Procesul de dezvoltare a strategiei de brand, noua identitate si campania de rebranding au fost realizate in colaborare cu agentia Rogalski Damaschin, partenerul de comunicare al Grupului de 10 ani.