Energia vine de la fiecare dintre noi

Recunoasteri internationale pentru Grupul Evryo la SABRE Awards EMEA 2024

Contact Relatii Publice: media@evryo.ro

 

Data

18.04.2024

Doua dintre cele mai importante campanii de comunicare desfasurate anul trecut de Evryo, anterior Grupul CEZ in Romania, au fost premiate international la gala SABRE Awards EMEA 2024, una dintre cele mai prestigioase competitii dedicate industriei de comunicare.

Campaniile premiate au tratat doua dintre cele mai actuale subiecte ale momentului - ESG si Employer Branding - si au fost dezvoltate alaturi de Rogalski Damaschin, agentia de comunicare a brandului de peste 10 ani.

  • SABRE Award Gold, categoria The Balkans, pentru campania de employer branding Din CEZ motive;
  • Certificate of Excellence, categoria AI/Virtual Reality/Augmented Reality/Immersive Technology pentru campania Intoarce timp pentru natura.

In plus, Intoarce Timp pentru Natura, campania de comunicare a Maratonului Olteniei 2023, s-a numarat printre campaniile finaliste la categoria ESG.

„Anul trecut am lansat prima noastra campanie de employer branding care descrie intr-un mod autentic curajul si daruirea de care dau dovada colegii nostri zi de zi. Acum reintarim acest crez al energiei care vine de la fiecare dintre noi si printr-un nou nume. Cu identitatea Evryo recent anuntata, ne bucuram sa obtinem aceste recunoasteri internationale care unesc trecutul nostru de viitor si de prezent, prin ceea ce am ales sa pastram si pe mai departe: inovatia si performanta oamenilor nostri.” Angelica Barbu, Chief People and Brand Officer Evryo

Distinctiile au fost acordate in cadrul galei de decernare a premiilor SABRE Awards EMEA 2024, editia a XX-a. Aceasta avut loc miercuri seara in Londra, in cadrul acestui eveniment fiind recunoscute cele mai importante rezultate in branding, reputatie si engagement. Shortlist-ul SABRE EMEA a inclus aproximativ 400 de campanii, selectate dintre peste 2.000 de proiecte inscrise in competitia din acest an. Campaniile au fost evaluate de un juriu format din lideri internationali din industrie.

Despre Grupul EVRYO

Reunind companiile Distributie Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, TMK Hydroenergy Power si Evryo Power, Grupul Evryo este cel mai mare producator privat de energie regenerabila din Romania. Administreaza si opereaza cel mai mare parc eolian operational de pe uscat din Romania, produce energie verde prin sistemul hidroenergetic de langa Resita si opereaza primul sistem plutitor de energie solara fotovoltaica din Romania.

In acelasi timp, pionieratul in productia de energie regenerabila este completat de racordarea sistemului de distributie a energiei electrice la standarde tehnologice moderne, care vin in sprijinul prosumatorilor. Prin compania Distributie Oltenia, Evryo gestioneaza si investeste in reteaua de distributie care asigura alimentarea cu energie electrica pe un sfert din teritoriul tarii, in regiunea Olteniei si a Munteniei.