Energia vine de la fiecare dintre noi

Start inscrieri la cursele din natura de la Maratonul Olteniei, editia 12

Contact Relatii Publice: media@evryo.ro

Maratonul Olteniei, un eveniment Evryo, a ajuns la cea de-a 12-a editie si da startul inscrierilor la cursele de MTB si Trail Run disponibile in cadrul evenimentului organizat pe 24-25 august 2024 in Ramnicu Valcea, cat si in formatul sau virtual. Inscrierile la cursele fizice sunt deschise cu un discount de peste 30%.

In perioada 10 mai-30 iunie, iubitorii de sport in aer liber, adrenalina si responsabili fata de natura se pot inscrie la cursele fizice de la #MO2024 cu o reducere de peste 30%. Astfel, sportivii care se vor inscrie in urmatoarele zile pe www.maratonulolteniei.ro vor plati pentru o inscriere (alergare sau ciclism) 125 lei, in comparatie cu aceia care vor plati 150 lei in perioada 10 mai - 30 iunie sau 180 lei, taxa intreaga valabila dupa data de 1 iulie.

„Maratonul Olteniei nu este doar o competitie de doua zile, este o cursa zilnica a fiecaruia dintre noi, pentru mai mult bine. Este o cursa pentru oameni si natura prin care punem laolalta entuziasmul si recunostinta, grija fata de mediu si fata de comunitatea din care facem parte.​ Pentru ca noi la #MO2024 nu doar ca incurajam oamenii sa facem impreuna miscare in natura, ci contribuim activ la promovarea unui comportament responsabil fata de mediul inconjurator, o responsabilitatea care sta, la fel ca si performanta sportiva, in puterea fiecaruia dintre noi.” a declarat Ondrej Safar, CEO Evryo, organizatorul Maratonului Olteniei.

Cursa naturii este a fiecaruia dintre noi, asa ca echipa Evryo a pregatit o serie de curse/trasee prin care incurajeaza sportul responsabil in natura, indiferent de loc, data sau de nivel de performanta:

Maratonul Fizic

  • Cursele MTB: 22 km si 33 km (24 august)
  • Cursele Trail Run: 12 km si 22 km (25 august)
  • Cursele de alergare pentru copii, in Parcul Zavoi pe 25 august.

Maratonul Virtual

  • Cursele de MTB si Trail Run sunt disponibile si in formatul virtual al evenimentului, pentru cei care vor sa alerge si sa pedaleze oricand si de oriunde, in limita a 100 de locuri disponibile. Transmiterea dovezilor de finalizare a cursei nu este necesara, scopul curselor virtuale fiind acela de a motiva cat mai multi oameni sa faca miscare, dincolo de performantele sportive. Toti cei care se inscriu intra automat in tombola Maratonului Virtual.
  • Cursa pentru persoane cu dizabilitati este valabila exclusiv in formatul virtual. Inscrierile sunt gratuite, in limita a 20 de locuri.

Traditia evenimentului continua si in 2024, astfel ca fiecare persoana inscrisa la una dintre cursele de alergare sau MTB reprezinta un sprijin pentru comunitatile locale defavorizate. La fel ca in fiecare an, sumele obtinute din taxele de inscriere ale participantilor vor fi dublate si donate de Evryo catre cauzele sociale ale editiei 12 care vor fi anuntate in curand.

Mai multe detalii despre curse, inscrieri, premii, precum si regulamentul competitiei, pot fi accesate pe website-ul www.maratonulolteniei.ro sau pe pagina de Facebook.

Divizia Oameni si Brand

Evryo

Data 29.04.2024

Despre Grupul EVRYO

Reunind companiile Distributie Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, TMK Hydroenergy Power si Evryo Power, Grupul Evryo este cel mai mare producator privat de energie regenerabila din Romania. Administreaza si opereaza cel mai mare parc eolian operational de pe uscat din Romania, produce energie verde prin sistemul hidroenergetic de langa Resita si opereaza primul sistem plutitor de energie solara fotovoltaica din Romania.

In acelasi timp, pionieratul in productia de energie regenerabila este completat de racordarea sistemului de distributie a energiei electrice la standarde tehnologice moderne, care vin in sprijinul prosumatorilor. Prin compania Distributie Oltenia, Evryo gestioneaza si investeste in reteaua de distributie care asigura alimentarea cu energie electrica pe un sfert din teritoriul tarii, in regiunea Olteniei si a Munteniei.