Energia vine de la fiecare dintre noi

Maratonul Olteniei daruieste energie pentru mai mult bine comunitatii locale

Contact Relatii Publice: media@evryo.ro

Maratonul Olteniei 2024, evenimentul sportiv organizat de Evryo, isi continua angajamentul fata de comunitate. Conform traditiei de la cele 11 editii anterioare, toate fondurile stranse din taxele de participare sunt dublate si donate de Evryo catre 3 cauze sociale. 

Fiecare dintre concurenti contribuie la sprijinirea cauzelor sociale din acest an, de importanta majora din domeniul sanatatii, respectiv:

  • Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea - vom dota sectia cu aparate de aer conditionat si echipamente medicale, asigurand astfel conditii optime de tratament si confort pentru pacientii oncologici;
  • Clubul Sportiv Valcea 1924 - vom contribui la dotarea clubului cu roboti de antrenament pentru echipele de tenis de masa si baschet;
  • Asociatia Prietenii Spitalului Valcean - prin proiectul „Stomatolog in comunitate”, vom oferi copiilor din comunitatile vulnerabile acces gratuit la servicii medicale stomatologice.

Cum poate fiecare dintre voi sa daruiasca #energiepentrumaimultbine prin sport?

Editia a XII-a a Maratonului Olteniei, se desfasoara in Ramnicu Valcea, in perioada 24-25 august 2024 si cuprinde urmatoarele probe:

  • Cursele MTB: 22 km si 33 km;
  • Cursele Trail Run: 12 km si 22 km
  • Cursa Virtuala este sold out, toate cele 100 de locuri au fost deja ocupate.

Inscrierile la probele de MTB si Trail Run de la #CursaPentruNatura se fac online pe maratonulolteniei.ro/inscriere/, iar dupa finalizarea inregistrarii fiecare participant devine autor de fapte bune.

Toate noutatile despre Maratonul Olteniei 2024 sunt comunicate pe pagina de social media a evenimentului www.facebook.com/MaratonulOlteniei si pe website-ul www.maratonulolteniei.ro.

 

Divizia Oameni si Brand

Evryo Power

Data 29.07.2024