Energia vine de la fiecare dintre noi

Peste 700 concurenti inscrisi si 100 de voluntari au ascultat Vocea Naturii in acest an la Maratonul Oltenie

Contact Relatii Publice: media@evryo.ro

Cea de-a 12-a editie a Maratonului Olteniei, un eveniment Evryo, a reunit la start iubitori ai sportului si ai naturii, sportivi de performanta, dar si amatori, oameni care fac parte cu sufletul din familia maratonului si care au ascultat cu #responsabilitate Vocea Naturii. In urma evenimentului, aproximativ 40.000 euro vor fi donati catre cele 3 cauze sociale ale acestei editii.

„Suntem bucurosi si mandri ca am fost si in acest an alaturi de sportivi profesionisti, amatori sau simpli iubitori de sport in aer liber care au ascultat Vocea Naturii si au venit alaturi de noi incarcati de #maimultaenergiepentrubine. Le multumim tuturor voluntarilor si partenerilor nostri, autoritatilor locale, celor care au alergat, pedalat si celor care au participat la zonele interactive din parcul Zavoi. Siguranta fiecaruia dintre voi este cea mai importanta pentru noi si va multumim ca sunteti #insiguranta si responsabili. Ne revedem la anul cu #maimultaenergiepentrubine si surprize frumoase!” Ondrej Safar, CEO Evryo si participant la ambele curse ale Maratonului Olteniei, respectiv MTB 33 km si Trail Running 12 km.

De 12 ani iubitori de fapte bune

Sanatatea a fost pilonul de baza a editiei a-12-a a Maratonului Olteniei. Ca dupa fiecare editie, Evryo doneaza si dubleaza taxele de inscriere ale celor 719 de concurenti. Suma totala donata va fi impartita uniform intre cele 3 cauze:

  • 13.200 euro catre Spitalul Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea pentru dotarea sectiei de Oncologie cu echipamente medicale si aparate de aer conditionat;
  • 13.200 euro catre Clubul Sportiv Valcea 1924 pentru dotarea cu roboti de antrenament a echipelor de tenis de masa si baschet;
  • 13.200 euro catre Asociatia Prietenii Spitalului Valcean si proiectul lor „Stomatolog in comunitate” prin care ofera copiilor din comunitatile vulnerabile acces gratuit la servicii medicale stomatologice.

Cine a format comunitatea Maratonului Olteniei anul acesta?

La cursele de MTB si Trail Running s-au inscris si achitat taxa 719 concurenti:

  • MTB: 132 la proba de 22 km si 84 la cea de 33 de km;
  • Trail Running: 264 la cursa de 12 km si 138 la cea de 22 de km;
  • Maratonul Virtual: 101 inscrisi.

Acestora li se adauga 205 copii cu varste intre 4 si 13 ani care au alergat in cursele dedicate lor din parcul Zavoi, duminica, 25 august.

Cu #maimultaenergiepentrubine, cei 100 de voluntari s-au asigurat ca atat concurentii, cat si sustinatorii acestora, dar si vizitatorii parcului Zavoi vor fi in siguranta si vor avea cele mai frumoase amintiri de la #MO2024.

Siguranta participantilor care au ascultat Vocea Naturii si grija pentru mediu au fost prioritatile editiei 12 

Vocea Naturii poate fi ascultata aici sau direct pe comunitatea Sportivi pentru natura

Echipa Maratonului Olteniei 2024 nu poate fi completa fara mentionarea echipei de organizare, autoritatilor locale si partenerii evenimentului.

Cea de-a 12-a editie a Maratonului Olteniei a fost organizata de Evryo cu sprijinul SmartAtletic, al Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Consiliului Judetean Valcea, carora li se alatura partenerii: Adrem si Comranado – in calitate de ”Premium Sponsor”, Electroalfa, Elco Targu Jiu, EnergoBit, Forest Electro Grup si RC Europe in calitate de ”Friend Sponsor”, Imsatie, Nisempra si Banca Comerciala Romana (BCR) – in calitate de ”Proud Sponsor”, Baneasa, Ciga Energy, Elco Power Muntenia, ETH Group, Heineken, Hervis Sports, Inform Lykos, Karcher, Nibaco, Unicredit Bank, Venturo Investments, Dorna si Sloop in calitate de ”Official Supplier”, Clubul Sportiv de Tineret Lykaios, Quantix si Asociatia Sportiva Wildsport in calitate de parteneri de implementare, Digi24, VTV Valcea, Jurnalul Olteniei si Eveniment Valcean, in calitate de parteneri media.

Divizia Oameni si Brand  

Evryo  

Data 27.08.2024