Energia vine de la fiecare dintre noi

Grija pentru viitoarea generatie de profesionisti, dorinta de a face bine si pasiunea pentru sport si fapte bune, premiate la Community Index 2024

Contact Relatii Publice: media@evryo.ro

Editia 2024 a Community Index a adus si anul acesta aurul pentru echipa Evryo. Grupul Evryo a primit Gold Recognition pentru trei proiecte cu impact in comunitatea locala, la categoriile: Implicarea angajatilor, O viata activa si Educatie pentru cariera.

„Ne-am asumat rolul de a aduce #maimultbine in comunitatile din care facem parte. Aceasta energie vine de la oamenii nostri care ne inspira in fiecare zi sa cautam mijloace noi de a ne pune amprenta atat in formarea viitoarei generatii de specialisti in energie, cat si in jurul nostru, in aria noastra operationala. Continuam sa investim in performanta si in proiecte cu impact pozitiv in comunitate.” – Angelica Barbu, Chief People and Brand Evryo.

Community Index este cel mai complex ranking anual al proiectelor de investitii in comunitatile din Romania. Componenta a Romania CST Index, Community Index are la baza obiectivelor sale cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabila (ODD).

Distributie Oltenia investeste in formarea viitoarei generatii de profesionisti din domeniul energiei - Gold Recognition – Educatie pentru cariera

Incepand cu anul 2016, programul Ucenic Electrician a beneficiat de investitii totale de aproape 710.000 de euro, menite sa ofere tinerilor acces la resurse moderne si relevante pentru o cariera de succes in domeniul energetic. Anul scolar 2024-2025 aduce noi oportunitati de practica si dezvoltare profesionala, sustinute atat de parteneriatele traditionale, cat si de noi colaborari, toate avand ca obiectiv principal formarea unor profesionisti de elita in industria energetica.

Maratonul Olteniei- de 12 ani #impreuna pentru comunitate- Gold Recognition – O viata activa

Cea de-a 12-a editie a Maratonului Olteniei, un eveniment Evryo, a reunit la start iubitori ai sportului si ai naturii, sportivi de performanta, dar si amatori, oameni care fac parte cu sufletul din familia maratonului si care au ascultat cu #responsabilitate Vocea Naturii. In urma evenimentului, aproximativ 40.000 euro au fost donati catre cele 3 cauze sociale ale acestei editii.

Generatorii de Bine, cu #BunatateInComunitate-  cultivarea si promovarea unui spirit al exemplului

Cu ajutorul proiectului Generatorii de Bine, angajatii Grupului au un impact real in comunitatile din care fac parte. Este in ADN-ul nostru sa daruim #BunatateinComunitate.

Realizarile proiectului "Generatorii de Bine", in cifre, sunt urmatoarele:

  • 5180 de beneficiari directi;
  • 12 orase mici si medii;
  • 60 de voluntari;
  • 10 localitati din mediul rural;
  • peste 800 de pacienti diagnosticati corect;
  • 25 de ateliere STEAM;
  • peste 100 de activitati realizate pe parcursul programului;
  • 4 laboratoare dotate cu tehnologie.

In ultimii 5 ani, echipa Evryo a obtinut diverse distinctii pentru proiectele pe care le-a desfasurat sub umbrela Grupului CEZ in Romania.

Divizia Oameni si Brand

Evryo

Data 20.09.2024