Energia vine de la fiecare dintre noi

2019

Deschidem cel de-al treilea raport de sustenabilitate si va invitam sa ne fiti parteneri de dialog si de drum, sa ne cunoasteti si sa descoperiti rezultatele Grupului CEZ in Romania, din 2019. 

Prin operarea celui mai mare parc eolian de pe uscat din Europa, a sistemului hidroenergetic de langa Resita si furnizarea de energie electrica si gaze naturale pentru mai mult de 3,5 milioane de consumatori romani in 7 judete din sudul Romaniei si nu numai, am reusit sa continuam angajamentele asumate in anii anteriori. Baza ne-au fost obiectivele de dezvoltare durabila: eficientizarea productiei de energie din surse regenerabile, cresterea competentelor angajatilor, initierea unor programe de instruire care sa raspunda filosofiei de consolidare a managementului local, retentia clientilor prin imbunatatirea constanta a calitatii serviciilor oferite, protejarea biodiversitatii si imbunatatirea performantei de mediu. 

Si anul 2019 a fost pus in lumina unor rezultate importante. Dincolo de activitatea operationala cu care v-am obisnuit, actiunile noastre au adus in prim plan energia „verde”, din surse regenerabile, digitalizarea, grija pentru angajati si clienti, dar si sustinerea comunitatilor locale. Va invitam sa cititi Raportul de Sustenabilitate al Grupului CEZ in Romania si sa aflati care sunt sursele noastre inepuizabile de #energiepentrubine, care ne schimba viitorul intr-unul mai bun.

Va invitam sa accesati raportul aici.